Quiz dig klogere i undervisningen med Kahoot

Kahoot et eksempel på en onlinequiz, hvor man ser spørgsmålene og svarmulighederne på en tavle og svarer med sit device. Det er altså multiple choice. Der er mange måder at bruge Kahoot på i undervisningen.
Først og fremmest er det sjovt og styrker læringen, idet eleverne fx kan lave en quiz over det emne, de netop har arbejdet med.
Elevproduktionen er guld værd og en rigtig god evalueringsform. Du får indsigt i, hvad har de fanget fra undervisningen, og hvad der er smuttet.

Du kan selvfølgelig også selv lave en quiz, hvor du synliggør overfor eleverne, hvad de skal kunne. Det kan være opstart på et emne, eller det kan være mere traditionelt som afslutning og evaluering.

Dette efteruddannelseskursus er et onlinekursus, hvor du i ro og mag og med en kop kaffe ved siden af dig bliver undervist. Det eneste, du skal bruge, er en computer med internetforbindelse og høretelefoner.
Webinaret er målrettet lærere og pædagoger. Når du er tilmeldt webinaret, får du tilsendt et link, som du blot skal klikke på, når webinaret går i gang. Du kan læse mere om, hvad er et webinar er, og hvad det kræver for at deltage på https://learn.meebook.com/hvad-er-et-webinar

PÅ WEBINARET KOMMER VI OMKRING:

  • Hvordan logger man ind?
  • Hvordan opretter man spørgsmål og indstiller tid?
  • Hvordan laver eleverne en quiz til undervisningen?
  • Hvordan kan man bruge det i sin evaluering og elevplan?

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?
Lærere, IT-vejledere, ledelser og kommunale konsulenter, men fokus ligger på eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen.
Webinaret kan være med til at støtte jeres teknologiforståelse i fagene.

 

PRIS:

Ét klip på klippekort – gratis med Cuubee-abonnement (bestil her)

 

Tilmeld