Slut med at eleverne kan gemme sig i undervisningen med Socrative

Socrative et eksempel på online svarsystem, hvor eleverne kan skrive deres svar og ikke kæmpe om svartid med hånden oppe. De ser spørgsmålene og svarmulighederne på en tavle og svarer med deres device.

Først og fremmest er det sjovt og styrker læringen, da du som lærer kan give meget præcis feedback. Det er guld værd, da du får indsigt i, hvad de har fanget fra undervisningen, og hvad der er smuttet. Endvidere kan eleverne ikke “gemme” sig, da alle kommer til at deltage i undervisningen.

Du kan selvfølgelig også selv lave en quiz, hvor du synliggør overfor eleverne, hvad de skal kunne. Det kan være opstart til et emne, eller det kan være mere traditionelt som afslutning og evaluering.

Det adskiller sig markant fra andre quizprogrammer, da du som lærer kan gemme elevernes svar.

Dette efteruddannelseskursus er et onlinekursus, hvor du i ro og mag og med en kop kaffe ved siden af dig bliver undervist. Det eneste, du skal bruge, er en computer med internetforbindelse og høretelefoner.
Webinaret er målrettet lærere og pædagoger. Når du er tilmeldt webinaret, får du tilsendt et link, som du blot skal klikke på, når webinaret går i gang. Du kan læse mere om, hvad er et webinar er, og hvad det kræver for at deltage på https://learn.meebook.com/hvad-er-et-webinar

PÅ WEBINARET KOMMER VI OMKRING:

  • Hvordan logger man ind?
  • Hvordan opretter man spørgsmål og indstiller tid?
  • Hvordan laver eleverne en quiz til undervisningen?
  • Hvordan kan man bruge det i sin evaluering og elevplan?

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?
Lærere, IT-vejledere, ledelser og kommunale konsulenter, men fokus ligger på eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen.
Webinaret er med til at støtte jeres teknologiforståelse i fagene.

PRIS:

Ét klip på klippekort – gratis med Cuubee-abonnement (bestil her)

 

Tilmeld