Bliv bedre til sprog ved at spille Among Us (mobil) eller varulv (spillekort)

Et par meget populære spil er Among Us, Varulv og Mafia.

Et af tidens mest populære spil på mobilen er Among Us. De fleste elever kender til allerede til dette, hvis du gerne vil supplere op, så kan du også spille det med spillekort.

I dette forløb udvider, arbejder og skaber du dialog mellem eleverne. Uanset hvilket spil du vælger, så bliver eleverne nødt kommunikere med hinanden for at vinde spillet. Det handler at være god til at tale med hinanden på et andet sprog. For eksempel skal man kunne italesætte, hvem der gør hvad, hvilke farver har de, hvad laver de etc.

I forløbet lærer vi at starte spillet op, og ellers så er der en grundig vejledning, som eleverne kan hjælpe med til. Efter vi har spillet lidt, så kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe eleverne til at tale bedre på et fremmedsprog.

Det er oplagt at gennemgå almindelig sprogbrug, men også tale med eleverne om, hvilke ord de mangler for at kunne gennemføre, samarbejde og vinde.

Spillet hedder Among Us og er nemt at lære, og de fleste elever fra indskolingen kender det nok allerede. Derfor kan det også være lærerigt og spændende at vise dem, hvordan det spilles i virkeligheden; her hedder det varulv.

Dette forløb er et af de materialer, man som lærer hiver frem igen og igen.

PRIS:

Ét klip på klippekort – gratis med Cuubee-abonnement (bestil her)

 

Tilmeld