Cuubee er en ny og fleksibel måde at tænke kompetenceudvikling på

Har du hørt en af dine medarbejder sige:

“Jeg  er frustreret over, at jeg først kan komme på kursus om tre måneder, når jeg står og mangler viden lige nu”
eller
“Jeg var desværre syg, da der var kursus i sidste uge – hvornår kan vi afholde det kursus igen på skolen?”

Med Cuubee får I en helt ny måde at tænke kompetenceudvikling på. Hos Cuubee afholder vi mindst 250 webinaer om året, og de bliver alle afholdt af udvalgte undervisere.

Lærerne kan vælge lige præcis det kursus, de har brug for, og det tidspunkt der passer bedst.

Med et cuubee abonnement kan en lærer deltage i alle de webinarer han eller hun ønsker på et år. Man kan tage det samme webinar en eller ti gange, og booke plads når det passer ind i egen planlægning.

Det er slut med at vente på, der er nok, der ønsker samme kursus, og slut med at gå glip af kurser, der ikke passer ind i ens skema.

Webinarerne dækker mange områder fx faglige inspiration og sparring, hands on om digitale værktøjer eller efteruddannelse i  læringsplatformen Meebook.

Det kan være svært at forudse kompetenceudviklingen for et skoleår. Skolen er levende, og den ændrer sig i løbet af et skoleår. Der ansættes ny lærere, medarbejdere kommer tilbage fra barsel, vikarer skal overtage undervisning osv. Lærerne er også hele tiden i bevægelse og kan få behov for sparring eller udvikling på tidspunker, man som leder ikke kunne have forudset.

Og så er det en fast pris lige meget hvor mange webinarer en lærer tilmelder sig
Det koster 329 pr. lærer om året, og de kan tilmelde sig alle de webinarer de har behov for.
Og så er det selvfølgelig live. Vores webinarer afholdes af en af vores dygtige undervisere, de varer kun en time og målrette specifikke emner.

Så giv medarbejderne mulighed for bedre at tage magten over egen efteruddannelse.